Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE


Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





SOLD OUT - Shaker - Pepero

Isnin, 15 Julai 2013

Pemborong Popia Simpulan Kasih Dialu2kan

Assalamualaikum dan selamat pagi ye. 

Semoga pagi ini ceria2 selalu, dah masuk hari keenam kita berpuasa ye. Dan dah 5 hari saya berpindah ke rumah baru (rumah sewa je tapi kawasan lain iaitu Batang Kali, Selangor) . Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang puasa nie dan bila2 pun..Amin.
Popia Simpulan Kasih yang dah siap digoreng
POPIA SIMPULAN KASIH

Bagi yang jenis suka bisnes makanan, puasa nie salah satu cabang untuk kembangkan bisnes anda ye. Kalau masa tak mengizinkan untuk membuat sendiri, apa kata cuba popia simpulan kasih dari Jom Singgah Shoppe. Kira jadi agent dan borong terus la. Special price untuk pemborong ye.

List harga untuk Pemborong, semoga kita sama2 boleh jana income ::

Normal Price sekilo - RM30

10-20kg - RM20 /kg
21-40kg - RM18/kg
50 kg keatas - RM16/kg

Sekarang tengah siapkan order untuk 10kg popia dan lebih banyak tempahan yang menanti. Insyaallah, bagi yang nak order boleh sms or wassap saya ye. Kalau lambat reply tu minta maaf sangat2 ye, mungkin sibuk menyimpul popia simpulan kasih tetapi saya akan cuba untuk membalas secepat mungkin.

Jemput baca post lain mengenai Popia Simpulan Kasih ::

Proses Membuat Popia Simpulan Kasih

Siapkan tempahan Popia Simpulan Kasih

Pemborong Popia Simpulan Kasih dialu2kan , RM16kg untuk 50KG keatas

 

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...