Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE


Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





SOLD OUT - Shaker - Pepero

PREORDER (End of March)

Khas untuk peminat Serunding, jom dapatkan serunding dengan harga yang sangat MURAH ye.

Serunding Ikan RM40/kg
Serunding Ayam RM50/kg
Serunding Daging RM55/kg

Postage RM9 Sekilo

Urusan Pos pada 6April14

Detail http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2014/03/pre-order-serunding-kg-laut-yang-sedap.html

Jumaat, 21 Jun 2013

Soft Book : Dari Alif Sampai Ya (Versi BI)

Buku yang menjadi kegemaran mak ayah zaman sekarang. Softbook sesuai untuk si manja anda yang tengah lasak, sambil2 tu boleh belajar huruf hijaiyah. 


Bagi saya pun, prefer buku kain macam ni sebab anak dara asyik nak koyak je kalau dapat kertas..haha. So, kalau buku kain nie senang sket la kan, dia pun tak dapat nak koyak.

Softbook Islamic From Alif to Ya (versi inggeris)
      Softbook Islamic - From Alif to Ya (versi inggeris)


Mari mengenal huruf hijaiyah dengan si manja anda. Langkah awal sebelum mengenalkannya dengan Al-Quran. Buku kain ini disusun lengkap dengan nama dan gambar binatang yang menarik dan ceria. Si manja pasti seronok dan sukakannya! 

Disertai dengan kata dalam bahasa arab, serta terjemahannya dalam bahasa indonesia (Dari Alif Sampai Ya), dan terjemahan dalam bahasa inggeris (From Alif to Ya).

Kandungan: 8 mukasurat termasuk kulit
Ukuran: 16 x 16.5 cm
Harga: RM 36 FREE POSTAGE

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...