Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE


Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





SOLD OUT - Shaker - Pepero

PREORDER (End of March)

Khas untuk peminat Serunding, jom dapatkan serunding dengan harga yang sangat MURAH ye.

Serunding Ikan RM40/kg
Serunding Ayam RM50/kg
Serunding Daging RM55/kg

Postage RM9 Sekilo

Urusan Pos pada 6April14

Detail http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2014/03/pre-order-serunding-kg-laut-yang-sedap.html

Selasa, 7 Mei 2013

New Packaging Aura White.. New Improvement.. Lebih Powerfull..

Mode nak update pasal Aura White je harini, maklum je la stok baru AAura White akan sampai.. mode nak comel lotte juga sebenarnya..hahha.

New Improvement Aura White..5X Stem Cell.. The Ultimate Anti-Aging Formula..



UPGRADE KUANTITI PADA HARGA SAMA...

UPGRADE FROM 3X STEM CEL KPD 5X ..


SUPER DUPER AWESOME




AURAWHITE PURE L-GLUTACOLLAGEN - Untuk kulit lebih Putih
AURAWHITE PURE L-GLUTACOLLAGEN

RM150/JAR

FREE POS LAJU


FREE SHAKER


FREE MASK



FREE GIFT TAMBAHAN:


SHISEIDO BLACK MASK/NATURGO MASK


COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK

CEPAT SEMENTARA STOK FREE GIFT MASIH ADA..



Banyak betul free kan.. yang pasti hanya yang terbaik untuk Aura White 


untuk kulit yang lebih putih dan cantik berseri..yang penting kita berusaha 


untuk mendapatkan yang terbaik untuk kulit kita.. 


Bagi yang dah kawen, mesti untuk en suami..nak kelihatan cantik di mata 


suami




UNTUK PENGETAHUAN SEMUA N PENGGEMAR AURAWHITE:-

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

1) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
2) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
3) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
4) Mengurangkan keduan & garis halus
5) Melambatkan proses penuaan
6) Mengatasi masalah sembelit
7) Mengurangkan sakit sendi
8) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
9) Menguangkan rekahan kaki
10) Menguatkan otot, kuku dan tulang
11) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat.

Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas





Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

2 ulasan:

  1. aura white terbaik lah :D
    banyak free gift ye ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang terbaik la..
      i luv aura white..hahha

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...