Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE


Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





SOLD OUT - Shaker - Pepero

Khamis, 14 Februari 2013

Trend Terkini - Seluar Aladin ( Den pun suka pakai juga)

Saje nak update latest produk kalau-kalau ada orang nak la.. just untuk preorder seluar aladin nie.. 
Memang trend terkini dah, golongan muda belia mengenakan seluar aladin termasuk owner blog nie juga, memang suka sangat la pakai seluar aladin..huhu..

Jom tengok seluar aladin dulu la.. kalau borong seluar aladin, memang murah2 la kiranya..
Ambik stok dari kelate.. murah sangat2 kalu kena cara..hahha

Jom la cuci mata seluar aladin jenis cotton.. memang sejuk dan lembut je.. pastu berat ke bawah, cutting comey gak klu jenis orang kurus pakai seluar aladin.. Zaman seluar aladin lok kan sekarang nie..

Seluar Aladin Hitam

Minta maaf la environment capture picture seluar aladin tak berape comey macam seluar aladin nie..huhuh

Ni memang 2 color favorite owner blog.. klu ada yang minat nak borong seluar aladin nie boleh la PM ye.. 
Bagi yang nak borong seluar aladin, moq 12 helai seluar aladin ye tapi pre-order dulu.. sebab owner balik sebulan sekali je kelate.. Bagi yang suka pakai seluar aladin sangat dialu2kan untuk borong ye.

Kalau beli sehelai seluar aladin, RM35 je free postage.. kalau beli lebih, insyaallah lebih murah
Kalau nak borong seluar aladin, MOQ 12 helai je.. RM20/pcs.
Harga untuk borong seluar aladin, boleh nego lagi..jangan risau ye..
Meh2 singgah cuci mata ye...


Seluar Palazzo Lyra
Ni seluar palazzo lyra..



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...